Prvi i ORIGINALNI folk portal
FOLK NOVOSTI
Brojač posjeta
921655
sss

OD SADA NAS ČITAJTE NA NOVOJ ADRESI
www.folk-novosti.com

Counter

NEKI NE MOGU PODNJETI DA SMO PRVI,  I ZATO SMO POSLJEDNJI!

Blog
utorak, studeni 27, 2007

Odmah na pocetku zelim da pozdravim sve one koji posecuju ovu stranicu, koju i ja , koliko je moguce  zbog mnogobrojnih obaveza koje imam ovih dana , rado posetim.

Prepuna utisaka posle vise nego uspesnog nastupa u Zagrebu , u diskoteci “Lamapsi”, vec narednog dana sam posetila ovu stranicu i procitala jedan sjajan izvestaj sa mog nastupa, na cemu se zahvaljujem urednistvu folkfolk01 blogera i ekipi koja je bila te veceri sa mnom, koja je  utiske i fotografije podelila sa Vamaimg530/5442/spot2sf3.jpg
Dragi moji ,trenutno se nalazim u televiziji, u Pozarevcu, i  jako bih volela kada bi mogli da vidite atmosferu koja ovde vlada jer teku pripreme oko snimanja novogodisnjih emisija, ali zato sam ja tu da vam prenesem ono najzanimljivije.


U planu je snimanje pet novogodisnjih emisija, od kojih je jedna snimljena.

Zbog koncepcije same emisije i kompjuterske pozadine koja je nesto nevidjeno, zamolila sam kolege koje su ucestvovale u emisiji , da na sebi imaju neki “zimski” detalj koji ce jos vise docarati zimsku idilu koja je deo scenarija. Voditelj emisije je Zorana Pavic koja je dala veliki doprinos u smislu koncepcije a pored nje za dobru zabavu su se pobrinuli Dara Bubamara, Indira Radic, Tijana Dapcevic i Nada Topcagic.

Sto se tice ostalih emisija, ne zelim jos da otkrivam detalje ali mogu vam samo reci da cete biti u prilici da vidite sva najveca imena sa nase estrade, izmedju ostalog i Zdravka Colica i Merlina sa kojima imam fantasticnu saradnju, ali i mnoge druge moje kolege koje se rado odazivaju pozivu.

 Uostalom , budite uz DM SAT televiziju gde vam je zagarantovan dobar provod. Moram jos da kazem da svi oni koji nisu bili u mogucnosti da geldaju DM SAT televiziju a korisnici su SBB kablovskog sistema, od 1. decembra ce i oni imati  tu mogucnost.

Nesto drugo sto je novo , je ponovno okupljanje ekipe koja je nekada cinila “Juzni Vetar” o cemu ste imali prilike da citate ovih dana. Povod za ponovnu saradnju sa mojim dragim kolegama, Semsom, Miletom , Sinanom i Kemalom, je nova pesma pod nazivom “Jaci nego ikad” i cije stihove specijalno za sve vas otkrivam, ne mnogo ali cisto da znate o cemu se radi. “Sad smo kao jedno opet, sad smo jaci nego ikad …”.Posle punih sedamnaest godina zajedno u studiju, na novom projektu… Ne mogu vam opisati emocije koje su vladale medju nama! Imacete priliku da osetite i Vi dok je budete slusali.
img107/8773/spot5tb8.jpg
Ovih dana ocekujte i moj nov spot za pesmu “Na kraju” , koji se vec duze vreme radi, sto zbog samog spota koji je jako zahtevan za rad, sto zbog velikog broja spotova mojih kolega koju su u medjuvremenu uradjeni u produkciji DM SAT.

Dragi moji prijatelji, ja bih jos dugo mogla da Vam pisem ali , verujte mi,  nekoliko puta dok sam ovo pisala su me prekinuli raznim pitanjima u vezi realizacije novogodisnje emisije , tako da moram sada da  zavrsim i pridruzim se mnogobrojnoj ekipi u studiju gde za nekoliko minuta pocinje snimanje.

Do novog susreta sa vama sve Vas ljubim i pozdravljam a sve one koji su u  mogucnosti da dodju na predstojece nastupe pozivam na dobru zabavu. Plan mojih gostovanja kao ostale novosti cete naci na mom oficijelnom sajtu dragana.at i forumu draganaforum.com.

Uvek vasa Dragana...
img144/8302/pozdravnc3.jpg
POST PISALA: Dragana Mirković
KONTAKT:
folkfolk01edi@gmail.com  /  folkfolk01bloger@net.hr


folkfolk01 @ 21:00 |Komentiraj | Komentari: 75 | Prikaži komentare
Izdvojeno