Prvi i ORIGINALNI folk portal
FOLK NOVOSTI
Brojač posjeta
921655
sss

OD SADA NAS ČITAJTE NA NOVOJ ADRESI
www.folk-novosti.com

Counter

NEKI NE MOGU PODNJETI DA SMO PRVI,  I ZATO SMO POSLJEDNJI!

Blog
srijeda, studeni 21, 2007

Prvo veliki pozdrav svim čitateljima sajta. Drago mi je da vas mogu osobno pozdravit i reći vam neke novosti, vezane uz moj posao, a naravno rado ću govoriti i o svom životu, koji većina smatra jako laganim. No mogu vam reći da baš i nije tako.
Većina kaže... Lako je to, samo uzmu mikrofon i otpjevaju par sati, a onda uzmu lovu i odu. E to baš i nije tako. Sjetite se svojih izlazaka, pa kad pjevate cjelu noć, a kad ono drugi dan glasa više nema J Zamislite si sada tako petak, subotu, katkad i nedjelju. No kaže se: Sve što čovjek voli, nije teško. E upravo tako je samnom. Nema vam ljepšeg nego kad dođete pred obožavatelje i zajedno sa njima odradite svoj posao onako kako treba... Zadovoljno, nasmijano, i veselo!
Baš sam ovih dana popunio svoj raspored, što me veseli, jer je to jedan od dokaza da je moj novi album naziva GOST dobro prošao. Drago mi je da je tako jer je u taj album uloženo mnogo rada i truda, kao i za prethodni, sa kojeg se još uvjek pjevuše hit pjesme: Ala,ala, E moj ćale, A jesam te volio,...

 
Dosta o poslu, neću vas zamarat time već u prvom postu... bit će ih još!

Nego... baš gledam ovih dana po internetu, i stvarno je zanimljivo što se sve ovdje može naći, a ima i jako dobrih blogova, no meni najdraži ipak je ovaj... Zašto? Zato što je poseban, i ima ono što ni jedan blog nema: ODLIČNU ekipu J A uz to vezan je uz moj posao, i ovdje mogu pročitati sve novosti i zanimljivosti, a nije ni loše društvo u kojem pišem postove...he he 
Najdraži moji čitatelji, za idući put vam obećajem još više teksta, ali i fotografija. Već sam i smislio što ću pisat: Možda vam nebi bilo loše dočarati fotografijama jedan od mojih dana.
A sad žurim, i jurim u Stuttgart..... i sve vas iskreno pozdravljam!!! Sejo Kalač

KONTAKT: 
folkfolk01edi@gmail.com  /  folkfolk01bloger@net.hr 


folkfolk01 @ 19:40 |Komentiraj | Komentari: 5 | Prikaži komentare
Izdvojeno