Prvi i ORIGINALNI folk portal
FOLK NOVOSTI
Brojač posjeta
921655
sss

OD SADA NAS ČITAJTE NA NOVOJ ADRESI
www.folk-novosti.com

Counter

NEKI NE MOGU PODNJETI DA SMO PRVI,  I ZATO SMO POSLJEDNJI!

Blog
četvrtak, kolovoz 9, 2007

-Dobar vam dan! Dobar dan!

-Za početak kako ste?
Dobro se osećam. Mada sam pristalica onih koji zagovaraju tezu da – uvek može i treba bolje. 

-Kako provodite ove vruće ljetne dane?
Bez obzira na godišnje doba kod mene je uvek uobičajen tempo života. Kada je baš tropska vrućina, bez preke ne izlazim iz kuće koja je klimatizovana. Dodatno se rashladim u đakuziju i pijem što više tečnosti.

-Gdje trenutno obitavate?
Posle tri koncerta koja sam imala na primorju Zoran i ja lagano pakujemo kofere i pripremamo se za tradicionalno jedneomesčno letovanje na koji odlazimo svakog avgusta.  Najpre ćemo se dve nedelje odmarati u Egiptu, a potom ćemo još petnaest dana da letujemo na Sardiniji. Verujem da ću dobro napuniti baterije pred mnogobrojne obaveze koje me očekuju prvih dana jeseni.

-
Kako radovi na novom albumu koji željno iščekujemo?
Sve je gotovo i spremno za štampanje CD-a, ali ću ipak sačekati da se završi sezona godišnjih odmora da bih na pravi način mogla da se posvetim promociji novog albuma.    

-Puno ste radili, i radite na novom albumu?
Sve gotovo i spremno za izdavanje. Pesme sam snimala u tonskom studiju “XXL” čiji vlasnik je Dejan Abadić. Kada smo završili taj deo posla, cela ekipa se uputila u Grčku gde su u atinskom tonskom studiju “Sierra” završili remiks 11 pesama koje će se naći na  novom CD-u. Nakon toga urađena je postprodukcija u Njujorku u čuvenom studiju “Strling Sound” u kome postprodukciju rade najveće svetske zvezde.

-Kada ga možemo očekivati?
Prvobitni plan je bio da se moj novi CD pojavi već u toku leta. Međutim, zbog unapred zakazanih nastupa i jednomesečnog odmora koje sebi priuštim svakog leta na nekoj od egzotičnih turističkih destinacija, nisam htela da žurim, pa će publika nove pesme moći da čuje tek u septembru. Šta god da radim, želim to da uradim najbolje što mogu. Ništa ne radim polovično, tako da je najbolje da se promovisanju novog albuma posvetim u septembru. 

-
Možete li otkriti barem jedan stih vaše nove pjesme?
Još ne želim da otkrivam detalje u vezi sa novim numerama, jer to smatram poslovnom tajnom. Evo, otkriću samo naziv balade “Poslednji let”. Moji saradnici i ja smo ubeđeni da će zbog ovih stihova mnogi “seći vene”. 

-Zaista lijepo izgledate, koja je tajna vašeg izgleda?
Mislim da najpre treba da zahvalim genetici. Mada, treba vodoti računa da se dobar izgled i vitkost održe. Koristim najkvalitetniju kozmetiku, da ne bih kožu oštetila kojekakvim preparatima sumnjivog kvaliteta. Trudim se da se zdravo hranim, ali ne robujem dijetama. Redovno vežbam, a za mene olakšavajuća okolnost je i to što u kući imam teretanu. Na taj način održavam vitku liniju, ali i zavidnu kondiciju koja mi je veom potrebna na nastupima. Jer, u toku koncerta se trudim da dam maksimum od sebe, a to podrazumeva i kretanje na sceni. Po prirodi sam temperamentna, pa mi to ne pada teško.

-Odlična vam je i nova frizura, oćete li i ostati tako ofarbani?
Volim promene kada je reč o vizuelnom identitetu i imidžu. U skladu sa tim često menjam boju kose i frizuru. Ovoga leta mi se najviše dopada baš ovakva frizura i to će biti aktuelno sve do početka septembra kada ću se publici predstaviti novim pesmama i u potpuno drugačijem izdanju. Ne želim da otktivan ništa u vezi sa movim imidžom. To će biti iznenađenje koje smo moj tim saradnika i ja dugo pripremali i osmišljavali. 

-Koju živuću osobu najviše prezirete?
Prezir je negativno osećanje, a ja se trudim da razmišljam smo o onome što je pozitivno. Zbog toga, ne postoji osoba koju prezirem. Možda neko iz posla kojim se bavim zbog zavisti prezire mene, ali to već nije moj problem. 

-Koju manu najviše prezirete kod drugih?
Ne volim neiskrenost, bez obzira da li je reč o prijaleljskom ili ljubavnom odnosu. 

-Koje je vaše najdraže putovanje?
Mnogo putujem i uživam u tome. Kada sam prvi put otišla na odmor na Tajland, oduševila sam se toliko da sam tada poželela da svake naredne godine nađem vremena da odem tamo i da se odmorim.

-Za čim najviše žalite?
Ponekad sebe uhvatim u razmišljanju kako žalim za detinjstvom. To je jedini period u životu svakog čoveka kada se u potunosti oseća bezbrižno.  

-
Tko ili što je najveća ljubav vašeg života?
Postoje različite vrste ljubavi, tako da je teško izdvojiti nekoga ili nešto za šta bi mogla da kažem da je najveća ljubav mog života. 

-Gdje i kada ste bili najsretniji?
Zadovoljna sam svojim i privatnim i poslovnim životom, ostvarena u svakom smislu i mogu da kažem da sam srećna. Svaki novi nastup na kome se okupi nekoliko hiljada mojih obožavalaca koji žele da me čuju i vide - mene čini srećnom. Nedavno sam na primorju imala uspešne koncerte.

-Gdje biste voljeli živjeti?
Sada mi odgovara ambijent u kome živim, a to je Sremska Mitrovica. Dovoljno je daleko od velegradske gužve, ali i dovoljno blizu da brzo mogu kolima da stignem u Beograd  da bi završila poslovne obaveze.

-Koja je vaša najznačajnija osobina?
Iskrena sam i nemam dlaku na jeziku. Ponekad me to skupo košta, jer ljudi često nisu spremni da prihvate istinu i da se sa njom suoče. 

-Što najviše cjenite kod svojih prijatelja?
Iskrenost, pre svega. 

-Ako biste se nakon smrti mogli vratiti kao bilo koja osoba ili stvar, koja bi to bila?
 
Seka Aleksić.

-Koju kvalitetu najviše cijenite kod muškaraca, a koju kod žena?
Ako je reč o prijateljstvu, najbitnija je iskrenost, požrtvovanost i predanost. 

-Kako se osjećate u ovom trenutku?
Prijatno se osećam i radujem se predstojećem letovanju i odmoru.

-Kada biste mogli promjeniti jednu stvar na sebi, što bi to bilo?
Prilično sam zadovoljna sobom, ali se uvek tridim da napredujem, učim, usavršavam se u svakom pogledu. U ovom trenutku ništa na sebi ne bih menjala, a kada to poželim svakako da ću to uraditi, bez obzira da li je reč o fizičkom izgledu ili nekim osobinama. 

-Koji je vaš najveći strah?
Najviše se plašim bolesti i ratova. 

-Koji je vaš moto?
Moj životni moto je da nemam vremena za tugu, jer mi za sreću treba svaki minut!  

-Jese li ikada imali priliku posjetiti našu stranicu?
Kada imam slobodnog vremena često ga iskoristim tako što “surfujem” po Internetu. Na taj način se informišem o svemu onome što me zanima. Često kupujem preko Interneta, bez obzira da li je reč o garderobi, kozmetici... Volim da posećujem web stranice koje se bave estradom. Nađem vremena i da se malo zabavim, a u takvim trenucima posetim i vašu stranicu. 

-Ako jeste kako vam se čini?
Dopada mi se to što pratite sve ono što ima veze sa poslom kojim se ja bavim.
Vaša poruka obožavateljima
Više ljubavi i muzike, a manje mržnje i negativnih osećanja! I još nešto, uvek imajte na umu da sreća prati hrabre! 

KONTAKT:
folkfolk01bloger@net.hr


folkfolk01 @ 14:21 |Komentiraj | Komentari: 38 | Prikaži komentare
Izdvojeno